Köpenhamn - Nyhavn

Jag var ju i Köpenhamn i påskas. För första gången i mitt liv lämnade jag Kastrup och tog mig ut till själva stan på upptäcktsfärd. (Kastrup har jag varit på ungefär en miljon gånger eftersom man alltid fick mellanlanda där när man flög till Singapore, där jag bodde i tre år när jag var yngre. Jag tror att jag har nämnt detta förut.) Denna gång var mitt resesällskap min fina pojkvän och vilken jäkla resa vi fick! 
 
Vi bodde på ett hotell som hette Cabin Inn i Frederiksberg. Rummen såg ut som hytter på båtar, vilket vi fann lite charmigt. Vi bodde nog centralt för att promenera i princip överallt också, vilket vi ofta föredrar att kunna göra när vi reser. Så himla enkelt att ta sig runt till fots. 
 
Vår första dag i denna vackra stad spenderade vi med att avverka de flesta "obligatoriska" turistattraktioner. Nyhavn, med sina välkända, färgglada hus var ett av de första ställena vi stannade till på. Vi stannade dock inte till särskilt länge eftersom det var fullt med turister, men jag knäppte i alla fall några bilder innan vi gick vidare. Väl värt ett besök för att äntligen få se denna hamn i verkligheten. Nästa gång vill jag åka båt också!
 
 

Kommentarer:

1 Marie Bergman:

Jag har nog aldrig lyckats slagit mig ned någonstans i Nyhavn heller, men det är alltid lika mysigt att gå förbi där och ta lite bilder i alla fall :)

Svar: Ja, verkligen! Nästa gång kanske jag tar mig tid att utforska lite mer. ;)
Tottie

2 emelie:

Så mysiga bilder! :)

Svar: Åh, tack! :)
Tottie

3 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Det ser så fint ut där! :)

Svar: Det är det verkligen! :)
Tottie

4 EVELINA:

Vad kul med Köpenhamn, och jättefina bilder!

Svar: Tack, vad glad jag blir! :)
Tottie

5 Fröken:

Visst är Köpenhamn en härlig stad?! Jag var själv dit i somras och besökte bl.a. Nyhavn och tog liknande bilder som dina. Dina bilder får mig verkligen att minnas och längta tillbaka! :-)

Svar: Superhärlig, verkligen! Jag vill bara åka tillbaka dit hela tiden nu, haha! :)
Tottie

6 Mirre - Sweetwords:

Oh så fint där är

Svar: Visst är det! :)
Tottie

7 Meg:

Vad fint det ser ut! Vill också turista i Köpenhamn :)

Svar: Hur fint som helst! Jag kan verkligen rekommendera att åka dit! :)
Tottie

8 Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Köpenhamn är ju så himla fint, underbara bilder! :)

Svar: Det är det verkligen! Tack så mycket! :)
Tottie

9 Matilda:

Mysigt det ser ut att vara!

Svar: Det var det verkligen! :D
Tottie

Kommentera här: