Längtar efter sol och värme

Vad händer, vädret? Jag fryser fortfarande. Det är inte roligt längre. Jag har tittat igenom bilder från några av mina senaste resor och jag längtar ihjäl mig efter lite värme nu. Enligt facebook har jag suttit i tanto i solen sedan i mars under tidigare år. Jag får upp minnen om detta nästan varje dag. Jag är leds på att frysa nu. Kom igeeeeeeen. Jag vill inte mer.
 
Jag vill sitta på en uteservering i Rom.
 
Jag vill promenera i Venice Beach.
Jag vill hänga på en strand i Kalifornien.
Jag vill svettas i L.A.
Jag vill svettas ännu mer i New York.
Jag vill titta på sjölejon i San Francisco.
Jag vill åka på roadtrip.
Jag vill spana ut över Paris från Sacre Coeur.
Jag vill åka båt!
Jag vill bara göra något annat än att promenera till jobbet och hålla på att frysa sönder varje dag. Jag har fortfarande lika många lager kläder på mig som jag hade i vintras liksom. Nu får vädret fan skärpa till sig snart. Svärföräldrarna hade åtminstone lagt i båten när vi var ute i skärgården i helgen, men det blev aldrig aktuellt att åka ut med den. 
 
Alla de här härliga bilderna gjorde bara att jag längtar mer, haha. Vi vet ännu inte vad vi ska göra i sommar, apropå att resa. Vi har drygt två veckor till vårt förfogande. Vi har funderat på att antingen dra en liten Eurotrip och besöka typ London, Paris, Prag, Italien och Tyskland (och avsluta med ölfestivalen i Berlin som vi var på för ett par år sedan), eller att ta en Storbritannientrip och avverka några städer i England, Skottland och på Irland, eller att sticka över till Kanada. (Vi tänker inte ge USA en jävla krona innan de skärper till sig och byter president, annars hade jag gärna åkt dit. Längtar ihjäl mig efter både New York och Kalifornien och vill upptäcka nya städer. Men det får vänta i några år till). Det är så himla svårt att bestämma sig alltså. 
 
Har ni några bra tips på resmål? Vart fan ska vi åka? Vi tycker om storstäder, att ha mycket att titta på och uppleva och god mat och öl. 

Kommentera här: