Nio dagar senare

Foto: Tina Persson (och så har jag redigerat lite) 
 
Vardagspusslet lämnade ingen tid över för bloggande de här senaste dagarna. Jag kan tänka mig att ni är jävligt nyfikna över hur det gick, va? Haha. Det gick faktiskt rätt bra. Jobb, jobb, photoshoots, mer jobb, annat jobb, en till photoshoot och festival och grejer... Det var hetsigt, men jag hann göra allt jag skulle. På bilden ovan ser ni resultatet från mitt "modellande". Jag HATAR verkligen att stå framför kameran och tycker aldrig att jag blir bra på bild. Tur att jag i alla fall har jävligt coolt hår och att vi råkade hitta en gravsten med mitt namn på.... Hehe. 
 
På fredagen tog jag i alla fall en paus från min fullspäckade vecka och gick på festivalen Drenched In Beer. Vilken jävla awesome kväll alltså! Doojiman & The Exploders och VCPS var bäst och jag köpte massa merch och drack massa öl. Missade sista bandet för att jag behövde åka hem och sova innan jobbet dock. Värt. 
 
Resten av helgen bestod av jobb och dålig sömn. Vi fick finbesök från Göteborg och alla utom jag gick ut och festade. (Jag gick fan och la mig kl 21 i lördagskväll för att jag var så slut efter veckan).... Och på söndagen blev jag straffad i form av brutal ångest. Så vad har vi lärt oss av detta? Jag klarar av fullspäckade veckor men sedan krävs enorm återhämtning och ångest för att komma över det... Tydligen. Jag blir så frustrerad. 
 
Den här veckan har jag åtminstone inte bokat in mig på jobb varje dag, utan njuter faktiskt av två "lediga" dagar nu på torsdag och fredag. "Ledig" innebär ju alltås fullt fokus på praktik och skola och städning hemma och sådant. Jag bokade precis in mig på ett cykelpass följt av en halvtimmes core som inleds klockan 12 och hoppas få lite extra energi av det. Ja, jag är äntligen frisk nog och har kunnat börja träna igen. Så. Jävla. Nice.
 
Jag har enormt mycket att göra just nu med tre jobb, praktik och diverse andra egenpåhittade äventyr utöver det så tyvärr blir bloggen inte särskilt prioriterad. Det är en månad kvar tills jag är klar med skolan så efter det kommer jag nog att känna mig lite mer fri. Jag mår hur som helst lite bättre överlag just nu, men har fortfarande enormt dåliga dagar (i tisdags inledde jag t ex dagen på jobbet med en panikattack, woop). Jag jobbar vidare på't helt enkelt. Heja mig! 
 
Ikväll ska jag till Copperfields och lyssna på lite black metal. Fan så välbehövligt. Kameran blir min följeslagare!
 
Puss!

Kommentarer:

1 Grodan:

Vadå inte bra på bild? Skitsnygg jöh! 😘🤘

Svar: Men tack! 😍
Tottie

Kommentera här: