The Rolling Stones och kriget mot stressen

Ingen kan väl ha missat att The Rolling Stones kommer till Stockholm i år?! Gissa vem som har biljetter?! Jag köpte via Tele2's presale för ett par timmar sedan och känner att jag just nu inte alls ångrar att jag hoppade över från Telia till Tele2 igen, trots mina tidigare duster med Tele2 (jag blev helt sjukt lurad av försäljare i Hötorgets tunnelbana för typ sex år sedan när jag för första gången  tecknade avtal med Tele2, blev fast hos dem i fyra år, var sjukt missnöjd och svor att aldrig, ALDRIG, mer gå tillbaka till dem när jag äntligen blev fri. Sedan slopade de bindningstider och hade grym mellandagsrea och lite sådant så efter två år hos Telia är jag tillbaka och denna gång ej lurad). Jag köpte även Guns-plåtar via deras presale så jag känner mig lite extra nöjd över mitt beslut detta år. Såå värt att slippa pressen och stressen med att försöka hinna knipa plåtar när de släpps "på riktigt". Jag är så SATANS taggad på båda dessa spelningar! Jag vågar nästan börja tro att Guns N' Roses kommer lyckas hålla ihop tills de kommer hit och senast Stones var här (var det inte typ 2014?) var de så satans bra. Väl värda 1075 spänn för en ståplats... Typ. *insert apan som håller för ögonen med händerna-emoji*.
 
Jag har haft en grym start på dagen. Sovmorgon (jag gick upp ur sängen först 09:30!!), gjorde asgoda mackor till frukost (en med avokado och örtsalt och en med Ica's bönpastej, som jag aldrig tidigare provat), diskade och plockade undan lite och så har jag provat en ny grej i mitt krig mot stressen. 
 
Under mina mer stressade perioder brukar jag ju prova att sluta dricka kaffe eftersom jag vill minimera alla risker för hjärtklappningar och liknande symptom som koffein ibland kan ge mig. Jag har inte druckit kaffe på ett tag nu och saknar det något fruktansvärt. Så igår köpte jag hem Oatlys iKaffe och tänkte testa om det går bättre att inte dricka det svart. Och så tänkte jag också testa att för en gångs skull inte multitaska. Så jag gjorde en kopp kaffe med iKaffe och satte mig i soffan och tittade på Big Little Lies (asbra serie, för övrigt). Jag gjorde alltså BARA det. Drack mitt kaffe och tittade på tv. Förutom att starta datorn gjorde jag inget annat. Inget instagramscrollande, inget mailkollande, ingenting. Jag tror att jag lyckades i typ 10-15 minuter och jag blev sugen på att plocka upp både datorn och mobilen flera gången men lyckades hålla mig. Jag anser detta vara ett enormt framsteg och har för avsikt att fortsätta med liknande små "experiment" i framtiden. Jag vill verkligen vinna detta krig nu och börja må bättre. Jag är så himla leds på att vara stressad hela tiden. Det börjar i alla fall kännas som att jag är inne på rätt spår nu.
 
Jag tänker se till att vara "ledig" resterande torsdagar, fredagar och söndagar denna månad. Med "ledig" menar jag alltså att jag endast kommer jobba med praktiken och skriva min praktikrapport och inte vara schemalagd på något annat jobb. Jag tror att det är extremt välbehövligt. 
 
Så idag ska jag pyssla med min praktikrapport och ikväll ska jag träna och sedan ta ett glas vin eller två med min kära vän Emma. Hur underbart låter inte det? :D
 
 

Kommentera här: