Varning för orm!

Årets fattigaste månad är över! (Tack och lov!) Det har varit långsamma dagar de senaste veckorna. När man jobbar inom handeln står tiden verkligen stilla i januari. Kanske inte på samma sätt i till exempel matbutiker, men här på Drottninggatan har det varit rätt tomt. 
 
Fördelarna med att slippa vara stressad på jobbet är dock många. Jag har, som sagt, hittat en massa ny energi som jag kunnat utnyttja till olika grejer. När man inte kommer hem och är förstörd av stress efter jobbet hinner man ju tydligen göra saker. Det är sant! Det är en av mina första lärdomar under år 2018, haha. 
 
Jag har exempelvis hunnit se typ sju Beckfilmer, minst. (De har lagt upp alla på Cmore nu i samband med att det släpps nya filmer). Jag har hunnit med ett större hårprojekt (nytt år - nytt hår, ni vet) som ni hittills bara kan se som "höjdpunkt" på min instagram (photobytottie). Fast framför allt har jag sökt jobb, skrivit hundra olika varianter på ett personligt brev och putsat mitt CV till perfektion (hoppas jag att min framtida arbetsgivare tycker). Jag jobbar också med en synopsis till ett romanprojekt som jag har börjat fila på.
 
Att bli författare har alltid varit en dröm för mig. Jag har försökt skriva böcker sedan jag var fem år gammal. Så varför inte satsa på riktigt? Det känns som att det är dags nu. Dags att satsa på mig och göra saker jag trivs med. 
 
Den här veckan har jag förresten börjat gå till en ny sjukgymnast och hoppas på att kunna träna upp mina stackas fötter så att jag slipper ha ont. Jag har också varit på ett möte hos en ny psykolog som enbart kallade dit mig för att säga att jag är "för smart" för KBT och att hon inte tror att jag behöver det (ja, det var så hon uttryckte sig, haha). Jag håller fullständigt med och fasen vad skönt det var att få lite bekräftelse från någon med utbildning inom området att jag mår så mycket bättre nu. Jag gör fan det. Kan inte 2018 bli mitt år, snälla? Jag är SÅÅÅÅ redo!
 
Jag och min bebis.

Kommentera här: