Inspirationsmånader

När höstmörkret sakteliga börjar göra intåg blir jag så barnsligt förtjust. Ni känner mig vid det här laget. Samma visa varje gång. GSD-månad*, min extra nyårsafton, nystart i livet och bla bla bla. Jag var förstås och kikade på KTH's fyrverkerikonsert i början av september i år också (eller kanske inte så mycket på själva konserten, men i alla fall på fyrverkerierna) så jag har fått mitt nyårsfirande. 
 
Tyvärr har min största inspirationsmånad september mest tynat bort av sorg och smärta i år. Den började nämligen med en jobbig begravning och fortsatte sedan med en utdragning av en visdomstand som ledde till vissa komplikationer. Så tårar, antibiotika, tusen värktabletter och smärta är egentligen vad mitt september i år har bestått av. 
 
I måndags gled vi i alla fall över i oktober och jag hoppas att hösten snart kommer igång på riktigt. Jag längtar efter att få se färgglada höstlöv, känna doften av frisk luft och lyssna till regn om kvällarna. Jag har höstpyntat lägenheten med höstiga växter och så smått börjat plocka fram lite halloweendekorationer. Jag längtar också till halloween, årets roligaste "högtid". 
 
Jag är, som sagt, aldrig så inspirerad som under hösten och jag tror definitivt att oktober får bli mitt september i år. Jag känner mig redo nu.
 
Jag har under flera veckors tid förberett mig inför att börja blogga igen men inte kommit till skott förrän nu. Anledningen till att jag äntligen tar klivet ut i bloggvärlden igen är egentligen för att jag går en skrivkurs som gav mig den uppgiften idag. Det fick mig att inse att det är helt onödigt att skjuta upp detta längre. So, here goes!
 
Jag blickar vidare. Från och med nu ska jag fokusera på att:
 
- Göra saker som jag blir glad av.
- Skriva och läsa mycket. 
- Dricka mycket te. 
- Röra på mig ordentligt. 
- Leva i nuet. 
- Ta hand om mig. 
 
Välkommen att följa med mig på min resa genom livet (igen), hehe. 
 
 
*Get shit done-månad. 

Kommentera här: