September

Livets månad är här!
 
För mig handlar september alltid om att återvända till den härliga vardagen efter sommaren. Tro det eller ej, men jag tycker om rutiner. Att planera, jobba, plugga, träna och allt det där andra som händer mitt emellan. Hösten är definitivt min bästa årstid.
 
September är alltid en nystart i livet för mig. Jag kommer igång med träning och bra rutiner, börjar ofta plugga något (nej, jag vill aldrig sluta lära mig nya saker), återvänder till jobb efter semester och påbörjar nya projekt. Jag försöker fokusera på att ta hand om mig själv, må bra och bli den bästa jag som jag kan vara. Jag försöker göra allt jag kan för att vara lycklig. 
 
Denna höst kommer jag att plugga Litteraturvetenskap A på distans samtidigt som jag jobbar. Jag kommer plugga 50% och hoppas att det går att kombinera med livet, men jag kommer vara oerhört uppmärksam på kroppens signaler och får helt enkelt lägga ner eller skjuta upp detta om jag märker att det inte funkar. Inte ens kunskap kan få mig att vilja må sådär dåligt av stress igen som jag gjorde i många år. 
 
Jag kommer också återgå till bra och lagom träningsrutiner (ja, jag hade en liten paus under sommaren, okej), ingen press, jag har som mål att känna mig starkare, hälsosammare och må bättre både psykiskt och fysiskt. Ingen hets över någonting. Lagom is key. 
 
Jag kommer också fokusera mycket på mitt inre. Jag kommer meditera mer och verkligen försöka jobba med alla verktyg jag har för att minska stress och ångest. Jag vill må fantastiskt. Ännu ett sätt att försöka uppnå det på är att socialisera mer. Jag vet att jag (oftast) mår bättre av att träffa vänner och jag har under se senaste åren (pga stress och ångest) halkat ifrån min stora umgängeskrets en aning. Jag har inte alls känt mig lika glad och social. Jag känner att det är dags för förändring nu. 
 
Jag känner verkligen septembers fantastiska nystartsvindar blåsa igenom mig, fulla med inspiration och energi. Jag tänker absorbera så mycket som möjligt av detta. Tänker du?