Februarislask och tacksamhet

 
Hörrni, jag mår fortfarande inte bra. Det är så tråkigt och jag är så trött. Orkar inte göra annat än jobba, äta, sova och träna i den mån jag kan. Även om det har blivit bättre har jag fortfarande många symptom och ett av de jobbigaste är att jag blir helt slut av lätt ansträngning. Att promenera i uppförsbacke till exempel. Jag som ÄLSKAR att träna saknar det så oerhört mycket. 
 
Jag kör på i alla fall så gott jag kan. Pole en gång i veckan och daglig yoga och promenader. Hoppas på att jag kan träna bort det här, vad det nu är, och bli bättre snart. Jag provade faktiskt att köra ett kortare Body Combat-pass hemma idag och det GICK. Jag orkade inte lika bra som förut och SATAN vad mina sparkar kändes off, men det gick i alla fall! Roliga framsteg!
 
Nu sitter jag och tar det lugnt med en kopp te och inväntar träningsvärken, haha. Idag har vi haft en riktigt chill lördag med sovmorgon, långfrukost, långpromenad, Body Combat, yoga, tacos till lunch, långdusch och snart ska vi beställa hem middag från Bastard Burgers. Vi måste ju hinna prova månadens burgare (fast den veganska varianten naturligtvis) innan februari tar slut. 
 
Apropå februari har vi ju vit månad denna månad. Kände för att prova. Inte för att jag har ohälsosamma alkoholvanor på något sätt, men det var längesedan jag hade en hel vit månad. Flera år sedan faktiskt. Tyvärr kan jag inte riktigt känna att jag mår bättre av det eftersom jag inte mår bra, men jag vet ju åtminstone om att det är supernyttigt för kroppen så det känns väl ändå bra. 
 
Annars då? Snön håller så sakteliga på att smälta bort och vårt vackra vinterlandskap har förvandlats till en sådan där grå, tråkig massa. Det är grått och brunt överallt och stora vattenpölar. Man är rädd för att få is och snö på sig när man går nära byggnader för det är rasrisk överallt. Hela Stockholm känns smutsigt och farligt. Till råga på allt ökar smittspridningen igen och folk är lika dåliga som vanligt på att hålla avstånd. Blev hostad på på Ica senast för en vecka sedan.
 
Mitt positiva tankesätt får sig verkligen en omgång just nu. Men vet ni vad? Jag fokuserar enormt mycket på allt jag är tacksam över varje dag för att inte negativiteten ska få ta över. Jag har så otroligt mycket att vara tacksam över som exempelvis min fina Martin, vår mysiga lägenhet, att jag har ett jobb jag trivs med, min familj, mina vänner men också "mindre" saker som att jag alltid ser många hundar på mina promenader och att jag och min kollega har fått en egen vattenkokare till vårt kontor så att vi kan dricka oändliga mängder te.
 
Det är minst lika viktigt att känna förundran över de små fantastiska sakerna i vardagen som man inte alltid lägger märke till så noga. Jag brukar utmana mig själv varje dag till att komma på tre saker som jag är tacksam över just den dagen. Prova! Det fungerar faktiskt. 
 
Nu blev det lite babbligt här känner jag, men jag behövde komma hit och skriva av mig lite. Hoppas att ni har en fantastisk helg!